Beugelclub BergerBaan Sevenum

Disclamer

Algemene voorwaarden

© 2016 Ritos It Services

Sevenum 1

Datum

aanvang

Thuis

uit

Uitslag

7-9-2017

20.00

Sevenum 1

Kronenberg 1

2 - 3

15-9-2017

20.00

Neer 1

Sevenum 1

0 - 5

23-9-2017

20.30

Sevenum 1

Bree 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Programma en uitslagen competitie Sevenum 1  2017 - 2018

 

 

Verslagen Sevenum 1

Competitie
uitslagen

www.beugelen.nl

Genieten

 

Ontspannen

 

Sporten

 

Al onze verslagen zijn geschreven vanuit een persoonlijke beleving van een medespeler ,
BC Bergerbaan deelt niet altijd eenzelfde mening.

 

Verslag Neer 1 - Sevenum 1 15-9-2017    
Vol goede moed vertrokken we richting Neer naar de kampioen van vorig jaar.
We wisten dat dit een zware dobber zou worden.

Jan Verheijen opende tegen Erik Versteegen maar kwam gauw tot de conclusie dat deze toch een maatje te groot was. Wat Jan ook probeerde, Eric had overal een antwoord waardoor hij de partij ruim verloor.
Timo moest aantreden tegen Onno dit werd een zeer spannende partij, ze gaven elkaar geen duimbreed toe.
Een kamer van Timo om de winst te forceren, mislukte zodat Onno hierdoor nipt de partij kon winnen.
Piet Verrijth had tegen Jochem een taaie tegenstander. In het begin van de partij kon Pietje het nog bijbenen, tot een oude blessure weer de kop opstak en hij de winst aan Jochem moest geven Pietje beterschap.
Nu de beurt aan Piet Joppen tegen Rob Geelen, om toch nog een puntje veilig te stellen. Ook dit was een spannende partij totdat Piet zich bij 24-24 in de goot zette. Daarna pakte Rob bekwaam het 4e puntje binnen. Zou de laatste partij toch nog het zo begeerde puntje opleveren? Wim begon tegen Martin goed kwam achter, maar Wim kennende vocht hij zich weer terug en had zelfs de winst voor het grijpen. Maar door een misgeslagen bol waarmee hij de 30 kon maken ging fout en Martin kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus. Al met al een geflatteerde nederlaag tegen de koploper 1 tot 2 puntjes had er ingezeten. Volgende week tegen de Belgen hopen we de punten wel te pakken.Voor deze wedstrijd hopen we dat Thij weer fit is. Jan en Piet bedankt voor het invallen.

Verslag Sevenum 1 – Kronenberg 1 7-9-2017
De kop is er af,de uitdaging in de Lotto-ereklasse is voor ons van start gegaan met al direct een zeer bekende tegenstander,onze buren van de Kronenberg. Voorop voor ons staat in elk geval handhaving in deze zware klasse, we zullen zien! Invaller Piet Verrijth mocht tegen Jos van Dooren de spits afbijten, hij probeerde na zijn blessure het beste te geven en helaas was Jos een maatje te groot: 20-30. Timo tegen Ben Huijs was de omgekeerde partij, Ben had er vrede mee en mocht Timo feliciteren met ons 1e punt in deze klasse : 30-20.“opa’’maakte zich weinig illusies tegen topper Maikel Leijsten, tot 12-12 kon hij bijbenen en moest toen toegeven met als resultaat een 22-30 nederlaag en toch goed geweerd tegen ‘’mister ODL’’.Piet Joppen had in het begin tegen good old Haij Leijsten wat last van de loempiaatjes, maar gaande de wedstrijd kwam zijn trainings arbeid naar boven. Super spannend,bij 28-28 kon Haij de 30 maken, maar flatste.(volgens hem de 2e keer bij 28-28 in zijn indrukwekkende carrière). Piet zette zich schrap en sloeg  bij 28-28  de opgezette bal van Haij de goot in:30-28 voor Piet. Stand 2-2.Als laatste mochten Hubert vd Beucken en Wim Janssen bepalen wie met de winst ging lopen of verlies kon bijschrijven.Een wedstrijd volgde die slecht te herhalen is,ongelofelijk spannend,er zat een behoorlijke druk op beide spelers.Enkele foutjes werden afgewisseld met prachtige ballen,allebei een ongelofelijke misser en met als resultaat dat Hubert helemaal in trance verkerend de felicitaties in ontvangst mocht nemen: 26-30. Resumé: Geen slecht begin voor ons tegen een van de top ploegen uit de Lotto-ereklasse. Komende week vrijdag om 20.00 u in Neer tegen alweer een top ploeg Succes.